Tuesday, December 8, 2009

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

Contest Gapo plop ni??Sumbak molek Ustak. Bubuh je la. Dah ore mntk bubuh, kite bubuh. Copy and Paste je lg pun.

Ustak pakse aku join contest anjuran Denaihati yang dianjurkan atas sokongan sponsor yang sentiasa bermurah hati iaitu DSGClicks, Berani Gagal Network, One Malaysia Blogshops, Anisha Online Mall dan Saudacare. Saya tahu psal contest ni dari TheWayIThink.


Aku tgk byk blog copy and paste bende ni aku pun wat la cam2 jgk:
1. Contest mudah sahaja iaitu dipenghujung contest (tarikh penutup akan diumumkan kemudian), blog yang tersenarai di sesawang pencarian google.com menggunakan page the web berdasarkan browser FireFox dengan kata kunci "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" pada ranking 1 - 5 akan memenangi hadiah bernilai RM500 setiap seorang dan pada ranking 6 - 10 akan memenangi hadiah bernilai RM250 setiap seorang.


2. Kepada yang rajin mempromosi contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" akan mendapat hadiah RM10 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih banyaklah hadiahnya.

3. Hadiah bertuah untuk penyertaan ke 10, 25, 50, 75, 100 dan seterusnya setiap gandaan 25 bernilai RM50 mengikut urutan link yang dihantar melalui ruang komen.

Syarat-syarat contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" bleh la korg rujuk kt blog Denaihati.

4 comments:

denaihati said...

Terima kasih join contest walau kena pakso denga ustaz. Ustaz yang mana tu tak ada link nya. Blog ni peserta ke 73.

Shahir @ Meng said...

ustaz 2 sy la..sy yg pakse..

Aminjohar said...

Salam sejahtera.
AJ dari wawwi.com

SElamat berkenalan. Tahniah berjaya sertai contest

:-)

Teruskan usaha :-)

denaihati said...

Denaihati sudah berpindah ke rumah baru @ denaihati.com

Post a Comment